Podjetnik začetnik: Paket Moj start
Čestitke, odprli ste podjetje – kaj pa sedaj?

Tudi mi smo bili nekoč na začetku, zato razumemo, s katerimi izzivi se srečuje novoustanovljeno podjetje. Verjetno ste se že kdaj spraševali:

  • Kako naj izstopam v poplavi konkurenčnih podjetij?
  • Kako naj dosežem potencialne stranke?
  • Ali potrebujem spletno stran? Koliko me bo stala?
  • Katera družabna omrežja naj uporabljam?
  • Koliko naj zapravim na mesec za marketing? Ali ga sploh potrebujem?

Pri nas dobi podjetnik začetnik vse, kar je potrebno, da stopi v digitalno prihodnost. To pomeni, da poskrbimo za vašo celotno spletno podobo, vse od postavitve moderne spletne strani, prilagojene tablicam in telefonom, optimizacije (SEO), digitalnega marketinga do celostne grafične podobe, ki vključuje tudi logotip. Vse vsebine, ki jih za vas pripravimo, so tudi lektorirane in grafično-oblikovane.

Za tiste, ki že imate vzpostavljene nekatere vzvode v digitalnem okolju, pa svetujemo, kako izboljšati svojo spletno stran in javno podobo na družabnih omrežjih, kako privabiti več idealnih obiskovalcev, kako povečati prodajo, kako uporabljati spletna orodja za maksimalni izkoristek in še marsikaj.

Prisotnost podjetij na spletu je v času digitalne dobe nujna za prepoznavnost, sklepanje poslov in posledično uspešno delovanje podjetja. Verjetno se kot podjetnik tega zavedate, a vas hkrati morda skrbi, da bi vam vstop v digitalni svet že na začetku podjetniške poti predstavljal prevelik strošek.

Naše storitve so namenjene podjetnikom, ki želite cenovno čim bolj dostopne spletne storitve, z vrhunskim dizajnom in profesionalnimi vsebinami, ki bodo uporabnikom prinesle nepozabno izkušnjo. Za nove podjetnike smo zato pripravili poseben cenovno ugoden paket Moj start, s katerimi vam želimo olajšati vstop v digitalni svet, svet prihodnosti.

Paket Moj start je torej namenjen novim podjetnikom, ki se zavedate pomembnosti svetovnega spleta za povečanje prepoznavnosti in prodaje. Vključuje vse, kar je potrebno, da zaživite v digitalnem svetu.

SPLETNA STRAN

CELOSTNA GRAFIČNA PODOBA

OPTIMIZACIJA

DIGITALNI MARKETING

PAKET MOJ START
790
Stopite v digitalno prihodnost
moderna, profesionalna spletna stran, prilagojena za telefone in tablice (do 4 podstrani)
namestitev Google Analytics
lektoriranje vsebin
lastni poslovni e-mail naslovi
osnovno izobraževanje o spreminjanju in dodajanju vsebin na spletno stran
osnovna SEO optimizacija na strani
analiza ključnih besed (do 20 besed)
vzpostavitev družabnih omrežij (do 2 omrežji)
objava poljubne vsebine na družabnih omrežij
priprava in vodenje prve marketinške kampanje
osnovno izobraževanje o uporabi družabnih omrežij
ustvarjanje logotipa in žiga
grafično oblikovanje vizitke
Naroči
Deli:
Maia-Media