Vaša spletna stran je že postavljena, zato je sedaj čas za naslednji korak. Kako vas bodo stranke našle?

OPTIMIZACIJA

SEO (search engine optimization) je dolgoročna investicija, ki vašemu podjetju poveča število obiskovalcev, kar pomeni več potencialnih kupcev in večjo prepoznavnost.

Nove spletne strani se spopadajo s težavo, da ostajajo skrite v množici zadetkov v spletnem brskalniku. Dejstvo je, da kar 89 % ljudi svoj nakupni proces začne na Googlu in 96 % se jih odloči za podjetje, ki je na prvi strani med zadetki. Nudimo vam rešitev, kako priti tja.

S pomočjo SEO strategije in vsebinskega marketinga pomagamo izboljšati umestitev vaše strani v brskalniku.

Kaj dobite, ko se odločite za nas?

Analizo trenutne spletne strani in analizo optimizacije konkurenčnih spletnih strani
Raziskavo ključnih besed, povezanih z vašimi storitvami in podjetjem
Preoblikovanje besedil in izboljšanje SEO faktorjev ter vsebinski marketing z novimi SEO vsebinami
Strateško dopolnjevanje strani s spletnimi povezavami
Zunanje oglaševanje posameznih vsebin spletne strani
Prilagoditev trenutne spletne strani za mobilno uporabo

Naša prednost

Naše storitve optimizacije so primerne tako za manjša podjetja, kakor tudi za startupe in rastoča podjetja v vseh panogah. Potencialne stranke vam pomagamo pridobivati tudi z drugimi metodami digitalnega marketinga.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Se vam zdi prodaja težka? Imate težave poklicati neznano osebo in ji ponuditi svojo storitev ali proizvod? Se morda ne znajdete v poplavi družabnih omrežij in ne veste, katerega izbrati ter kako ga najbolje izkoristiti? Bi želeli upravljati svojo spletno stran in razumeti vedenje obiskovalcev? Vse to in še več se boste naučili na delavnici »Naredi sam«: Z digitalnim marketingom in prodajo do večjega zaslužka. Naš namen je, da vas usposobimo za samostojno delo, da boste s čim manj finančnega vložka dosegali čim boljše rezultate. Praktična delavnica združuje področji digitalnega marketinga in prodaje B2B ter B2C – na primeru turizma. Pridruži se nam na delavnici »Naredi sam«: Z digitalnim marketingom in prodajo do večjega zaslužka.