Z lepimi slikami in zvokom boste zagotovo pritegnili pozornost uporabnikov

Raziskave kažejo, da 55 % uporabnikov porabi manj kot 15 sekund za ogled strani

Z množično uporabo spleta se je tudi zmanjšala pozornost, ki jo namenimo določenim vsebinam. 90 % informacij, ki se prenesejo v možgane, so v vizualni obliki in vizualne slike možgani kar 60.000× hitreje obdelajo kakor besedilo. Poleg tega 65 % ljudi spada med vizualne učne tipe, zato je najboljši način za predajo želenega sporočila ravno preko vizualnih vsebin.

Za vas ustvarimo

Celostno grafično podobo
Spletne oglase in GIF animacije
Naslovne slike socialnih omrežij
Letake, plakate, brošure
Logotipe in žige
Vizitke in darilne bone

Identiteto vašega podjetja lahko predstavimo preko grafičnih elementov, fotografij, glasbe in marketinških videov.

Z izgradnjo celostne vizualne podobe podjetja se vam bo dvignila kredibilnost in ugled, kar vam bo dalo bistveno prednost pred konkurenco in k vam pripeljala nove stranke.

Pomagamo vam izpostaviti vašo unikatnost in ustvariti zgodbo.

Sporočila o vašem podjetju, produktu oziroma storitvi prenesemo v vizualno obliko na informativen, izobraževalen in zabaven način. Tako boste pritegnili poglede, kjerkoli se bo vaša podoba pojavila.

Začnimo skupen projekt

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Se vam zdi prodaja težka? Imate težave poklicati neznano osebo in ji ponuditi svojo storitev ali proizvod? Se morda ne znajdete v poplavi družabnih omrežij in ne veste, katerega izbrati ter kako ga najbolje izkoristiti? Bi želeli upravljati svojo spletno stran in razumeti vedenje obiskovalcev? Vse to in še več se boste naučili na delavnici »Naredi sam«: Z digitalnim marketingom in prodajo do večjega zaslužka. Naš namen je, da vas usposobimo za samostojno delo, da boste s čim manj finančnega vložka dosegali čim boljše rezultate. Praktična delavnica združuje področji digitalnega marketinga in prodaje B2B ter B2C – na primeru turizma. Pridruži se nam na delavnici »Naredi sam«: Z digitalnim marketingom in prodajo do večjega zaslužka.