»Ko vidite uspešno podjetje, je očitno, da je nekdo nekoč sprejel pogumno odločitev.« (Peter Drucker)

Podjetniško svetovanje

Tudi mi smo bili nekoč na začetku.

Imeli smo motivacijo in znanje ter željo po samostojnosti, svobodi in osebni rasti. Iz tega se je razvilo več poslovnih idej, ki jih skušamo udejanjiti v okviru podjetja MAIA MEDIA.

Izvajamo tudi delavnice, seminarje, tečaje in predavanja o:

Podjetništvu in samozaposlitvi
Digitalnem marketingu
Blagovnih znamkah
Izdelavi spletnih strani in spletni optimizaciji
Informacijskih tehnologijah in družbenih omrežjih
Grafičnem oblikovanju za trženje
Osnovah avdio in video produkcije
Pisanju marketinških besedil in člankov
Poslovnem in marketinškem komuniciranju ter javnemu nastopanju

Želimo, da uspe tudi vam

S podjetniškim svetovanjem vam zato pomagamo razviti idejo v poslovno priložnost. Informacije podajamo na podlagi lastnih izkušenj in pridobljenega znanja, ki ga nenehno nadgrajujemo. Pripravimo vam poslovni načrt za razvoj podjetja in poskrbimo za celotno identiteto.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Se vam zdi prodaja težka? Imate težave poklicati neznano osebo in ji ponuditi svojo storitev ali proizvod? Se morda ne znajdete v poplavi družabnih omrežij in ne veste, katerega izbrati ter kako ga najbolje izkoristiti? Bi želeli upravljati svojo spletno stran in razumeti vedenje obiskovalcev? Vse to in še več se boste naučili na delavnici »Naredi sam«: Z digitalnim marketingom in prodajo do večjega zaslužka. Naš namen je, da vas usposobimo za samostojno delo, da boste s čim manj finančnega vložka dosegali čim boljše rezultate. Praktična delavnica združuje področji digitalnega marketinga in prodaje B2B ter B2C – na primeru turizma. Pridruži se nam na delavnici »Naredi sam«: Z digitalnim marketingom in prodajo do večjega zaslužka.