Praznujemo naše prvo leto ustvarjanja

maia media-1 leto

Praznujemo naše prvo leto ustvarjanja

Eno leto je okoli in še vedno smo tu. Veseli, da lahko samostojno ustvarjamo. Hvaležni za vsa poznanstva in priložnosti. Pripravljeni na nove izzive.

V prvem letu delovanja podjetja MAIA MEDIA smo uspešno speljali 28 projektov. Od tega je bilo nekaj projektov za iste poslovne partnerje, s katerimi nameravamo tudi v prihodnosti sodelovati. Seveda so vedno dobrodošle tudi nove stranke in zanimivi izzivi.

V našem prvem letu smo postavili 10 novih spletnih strani in upravljali s tremi lastnimi portali: Kofetarica.si, Portal F1.si in Racing-Elite.com. Na le-teh je bilo skupno več kot dva milijona ogledov in več kot 240 tisoč unikatnih uporabnikov.

Zelo aktivni smo bili tudi v svetu družabnih omrežij. Najdete nas na vseh najbolj uporabljanih družabnih omrežjih: Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, Youtube. Skupno imamo več kot 8 tisoč sledilcev in skoraj 360 všečkov objav. Moderiramo tudi dve lastni Facebook skupini: Akcije, Popusti, Nagradne igre ter F1 Slovenija.

Vse to nam uspeva zaradi velike količine popite kave in energijskih pijač. Pomaga pa tudi to, da delo opravljamo z ljubeznijo in strastjo. Pravzaprav tega ne vidimo kot službo v klasičnem pomenu, temveč kot življenjski stil.

Trudili se bomo še naprej, zase, za vas in za boljši svet.

Ekipa MAIA MEDIA

 

ZANIMIVA DEJSTVA O DOSEŽKIH
28
Projektov
10
Novih spletnih strani
3
Lastne portale
8326
Sledilcev na družabnih omrežjih
2289688
Ogledov naših strani
244480
Uporabnikov na naših straneh
359044
Všečkov objav
2
FB skupini
5
Najdete nas na družabnih omrežjih
1095
Popitih kav in energijskih pijač

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Se vam zdi prodaja težka? Imate težave poklicati neznano osebo in ji ponuditi svojo storitev ali proizvod? Se morda ne znajdete v poplavi družabnih omrežij in ne veste, katerega izbrati ter kako ga najbolje izkoristiti? Bi želeli upravljati svojo spletno stran in razumeti vedenje obiskovalcev? Vse to in še več se boste naučili na delavnici »Naredi sam«: Z digitalnim marketingom in prodajo do večjega zaslužka. Naš namen je, da vas usposobimo za samostojno delo, da boste s čim manj finančnega vložka dosegali čim boljše rezultate. Praktična delavnica združuje področji digitalnega marketinga in prodaje B2B ter B2C – na primeru turizma. Pridruži se nam na delavnici »Naredi sam«: Z digitalnim marketingom in prodajo do večjega zaslužka.