EKIPA

Sem nekoliko neobičajen direktor, ki ne mara naziva »šef«, rad spi, dela ponoči in je odvisen od kave. Med magistrskim študijem Prostorskega načrtovanja sem spoznal, da običajen delavnik in sistem dela nista zame, saj mi ne omogočata razvoja osebnega potenciala in uporabe vseh prednosti. Od nekdaj me je zanimal motošport, predvsem Formula 1. Pogrešal sem stran v slovenščini, ki bi bila specializirana za ta šport in nudila kvalitetne ter aktualne novice. Iz tega se je razvila poslovna ideja o Portalu F1.si in kasneje tudi turistično-poslovni portal Kofetarica.si. Zaradi hitro razvijajočih blagovnih znamk sem ustanovil podjetje MAIA MEDIA, ki med drugim skrbi za trženje oglasnega prostora na omenjenih spletnih mestih. Nabral sem precej izkušenj iz programiranja, grafičnega oblikovanja in optimizacije za iskalnike, svoje znanje pa sem izpopolnjeval tudi na različnih delavnicah o podjetništvu in turizmu. Moja velika strast je glasba, s katero se ukvarjam že več kot 10 let, kot kitarist v različnih skupinah in ustvarjalec digitalne glasbe. S samoizobraževanjem in kreativnostjo se izogibam stagnaciji, proti demenci pa se borim z velikimi količinami kave.
Matej Plešej

Direktor

Sem ljubiteljica živali, še posebej mačk, rada potujem in poslušam gramofonske plošče. Že od otroštva me veseli ustvarjanje filmov, zato sem za magistrsko delo naredila dokumentarni film Viniliada: življenje gramofonskih plošč, za katerega sem prejela Bartolovo priznanje. Kot sourednica sem sodelovala pri knjigi Zbrana dela Primoža Trubarja 9, poleg slovenskega in angleškega jezika govorim tudi francosko, rusko in italijansko. Ukvarjam se s pisanjem in lektoriranjem besedil, trenutno pa me najbolj zanima področje marketinga in podjetništva. Znanje in izkušnje, ki sem jih pridobila pri delu s strankami in prodaji, poskušam nadgraditi in uporabiti za razvoj podjetja MAIA MEDIA ter za zagotavljanje zadovoljstva naših partnerjev. V življenju se mi zdi, da je pomembno biti aktiven, se učiti novih stvari, razmišljati, ustvarjati, si postavljati izzive, ker je potem tudi manjša možnost, da dobiš demenco.
Maja Šetinc

Prokurist

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Se vam zdi prodaja težka? Imate težave poklicati neznano osebo in ji ponuditi svojo storitev ali proizvod? Se morda ne znajdete v poplavi družabnih omrežij in ne veste, katerega izbrati ter kako ga najbolje izkoristiti? Bi želeli upravljati svojo spletno stran in razumeti vedenje obiskovalcev? Vse to in še več se boste naučili na delavnici »Naredi sam«: Z digitalnim marketingom in prodajo do večjega zaslužka. Naš namen je, da vas usposobimo za samostojno delo, da boste s čim manj finančnega vložka dosegali čim boljše rezultate. Praktična delavnica združuje področji digitalnega marketinga in prodaje B2B ter B2C – na primeru turizma. Pridruži se nam na delavnici »Naredi sam«: Z digitalnim marketingom in prodajo do večjega zaslužka.