Digitalne božične in novoletne voščilnice

Digitalne božične in novoletne voščilnice

Želite svoje stranke in poslovne partnerje razveseliti za praznike?

Hiter, enostaven in cenovno ugoden način, da izrazite hvaležnost svojim strankam in poslovnim partnerjem predstavljajo digitalne božične in novoletne voščilnice. Že s preprosto gesto, kakor je pošiljanje posebne elektronske pošte, lahko svojim strankam in poslovnim partnerjem pokažete, da jih cenite, spoštujete in jim zaželite vse lepo ter uspešno v novem letu.

Naši »palčki« za vas ustvarjajo čudovite in unikatne božične ter novoletne digitalne čestitke. Grafično oblikujemo čestitko, dodamo logotip vašega podjetja ter spišemo za vas praznične verze oziroma voščila.

Naše božične in novoletne čestitke so primerne tako za vaše stranke kakor tudi za poslovne partnerje.

Prazniki so še skoraj pred vrati, zato je čas, da leto zaključite v stilu in poskrbite, da boste prva izbira strank in partnerjev tudi v naslednjem letu.

Z veseljem delimo vašo uspešno zgodbo preko prazničnih voščil … že od 49 eur naprej.

Primeri voščil:

NAROČI

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Se vam zdi prodaja težka? Imate težave poklicati neznano osebo in ji ponuditi svojo storitev ali proizvod? Se morda ne znajdete v poplavi družabnih omrežij in ne veste, katerega izbrati ter kako ga najbolje izkoristiti? Bi želeli upravljati svojo spletno stran in razumeti vedenje obiskovalcev? Vse to in še več se boste naučili na delavnici »Naredi sam«: Z digitalnim marketingom in prodajo do večjega zaslužka. Naš namen je, da vas usposobimo za samostojno delo, da boste s čim manj finančnega vložka dosegali čim boljše rezultate. Praktična delavnica združuje področji digitalnega marketinga in prodaje B2B ter B2C – na primeru turizma. Pridruži se nam na delavnici »Naredi sam«: Z digitalnim marketingom in prodajo do večjega zaslužka.