MAIA MEDIA

V ozadju zgodbe o našem podjetju stoji želja po samostojnosti, svobodi in osebni rasti. Naša zanimanja, znanje in motivacijo smo uporabili za razvijanje poslovne ideje. Kreirali smo spletna portala Kofetarica.si in Portal F1.si  – za vas in za nas.

MAIA MEDIA, Matej Plešej, s.p., je sodobno in inovativno podjetje, ki ponuja celovite rešitve pri produkciji in marketingu spletnih portalov in spletnih strani. Smo proaktivni in zanesljivi, s strastjo do ustvarjanja digitalnih izkušenj, ki našim naročnikom ustvarjajo velike rezultate. Prizadevamo si prepoznavati potrebe naših naročnikov in jim s strokovnim pristopom udejanjiti ideje.

Vsekakor nam je v interesu dolgoročno in uspešno sodelovanje s poslovnimi partnerji in zadovoljstvo uporabnikov naših spletnih portalov Kofetarica.si in Portal F1.si.

Cilj podjetja je postaviti visoke standarde in vzdrževati kakovost opravljenih storitev, hkrati pa ponuditi nove pristope, ki bodo privlačni, napredni in predvsem cenovno dostopni za uporabnike in naročnike.

Veselimo se sodelovanja z vami.

Ekipa MAIA MEDIA

Deli:
Maia-Media