PODJETJE

V ozadju zgodbe o našem podjetju stoji želja po samostojnosti, svobodi in osebni rasti. Naša zanimanja, znanje in motivacijo smo uporabili za razvijanje poslovne ideje. Kreirali smo spletna portala Kofetarica.si (https://kofetarica.si/) in Portal F1.si (https://portal-f1.si/) – za vas in za nas.

MAIA MEDIA, Matej Plešej, s.p., je sodobno in inovativno podjetje, ki ponuja celovite rešitve pri produkciji in marketingu spletnih portalov in spletnih strani. Smo proaktivni in zanesljivi, s strastjo do ustvarjanja digitalnih izkušenj, ki našim naročnikom ustvarjajo velike rezultate. Prizadevamo si prepoznavati potrebe naših naročnikov in jim s strokovnim pristopom udejanjiti ideje.

Vsekakor nam je v interesu dolgoročno in uspešno sodelovanje s poslovnimi partnerji in zadovoljstvo uporabnikov naših spletnih portalov Kofetarica.si in Portal F1.si.

Cilj podjetja je postaviti visoke standarde in vzdrževati kakovost opravljenih storitev, hkrati pa ponuditi nove pristope, ki bodo privlačni, napredni in predvsem cenovno dostopni za uporabnike in naročnike.

Veselimo se sodelovanja z vami.

Ekipa MAIA MEDIA

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Se vam zdi prodaja težka? Imate težave poklicati neznano osebo in ji ponuditi svojo storitev ali proizvod? Se morda ne znajdete v poplavi družabnih omrežij in ne veste, katerega izbrati ter kako ga najbolje izkoristiti? Bi želeli upravljati svojo spletno stran in razumeti vedenje obiskovalcev? Vse to in še več se boste naučili na delavnici »Naredi sam«: Z digitalnim marketingom in prodajo do večjega zaslužka. Naš namen je, da vas usposobimo za samostojno delo, da boste s čim manj finančnega vložka dosegali čim boljše rezultate. Praktična delavnica združuje področji digitalnega marketinga in prodaje B2B ter B2C – na primeru turizma. Pridruži se nam na delavnici »Naredi sam«: Z digitalnim marketingom in prodajo do večjega zaslužka.