OPTIMIZACIJA

Vaša spletna stran je že postavljena, zato je sedaj čas za naslednji korak. Kako vas bodo stranke našle?

Nove spletne strani se spopadajo s težavo, da ostajajo skrite v množici zadetkov v spletnem brskalniku. Dejstvo je, da kar 89 % ljudi svoj nakupni proces začne na Googlu in 96 % se jih odloči za podjetje, ki je na prvi strani med zadetki. Nudimo vam rešitev, kako priti tja.

SEO (search engine optimization) je dolgoročna investicija, ki vašemu podjetju poveča število obiskovalcev, kar pomeni več potencialnih kupcev in večjo prepoznavnost.

S pomočjo SEO (search engine optimization) strategije in vsebinskega marketinga pomagamo izboljšati umestitev vaše strani v brskalniku.

Kaj dobite, ko se odločite za nas?

  • Analizo trenutne spletne strani.
  • Raziskavo ključnih besed, povezanih z vašimi storitvami in podjetjem.
  • Analizo optimizacije konkurenčnih spletnih strani.
  • Preoblikovanje besedil in izboljšanje SEO faktorjev.
  • Vsebinski marketing z novimi SEO vsebinami.
  • Strateško dopolnjevanje strani s spletnimi povezavami.
  • Zunanje oglaševanje posameznih vsebin spletne strani.
  • Prilagoditev trenutne spletne strani za mobilno uporabo.

Naše storitve optimizacije so primerne tako za manjša podjetja, kakor tudi za startupe in rastoča podjetja v vseh panogah. Potencialne stranke vam pomagamo pridobivati tudi z drugimi metodami digitalnega marketinga.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Se vam zdi prodaja težka? Imate težave poklicati neznano osebo in ji ponuditi svojo storitev ali proizvod? Se morda ne znajdete v poplavi družabnih omrežij in ne veste, katerega izbrati ter kako ga najbolje izkoristiti? Bi želeli upravljati svojo spletno stran in razumeti vedenje obiskovalcev? Vse to in še več se boste naučili na delavnici »Naredi sam«: Z digitalnim marketingom in prodajo do večjega zaslužka. Naš namen je, da vas usposobimo za samostojno delo, da boste s čim manj finančnega vložka dosegali čim boljše rezultate. Praktična delavnica združuje področji digitalnega marketinga in prodaje B2B ter B2C – na primeru turizma. Pridruži se nam na delavnici »Naredi sam«: Z digitalnim marketingom in prodajo do večjega zaslužka.