DIGITALNI MARKETING

[c_iconbox style=”3″][c_iconbox_item icon=”ct-icon-59-document-analytic-graph-up” title=”Od ust do ust?”]Priporočila od ust do ust so zagotovo koristen kanal za širjenje informacij o vaših storitev in podjetju, a vendar se zgolj s tem načinov oglaševanja gibate v omejen krogu potencialnih strank.[/c_iconbox_item][c_iconbox_item id=”ct_custom_4871534643290″ icon=”ct-icon-59-document-analytic-graph-up” title=”Spletno oglaševanje” icon_color=”#81d742″]V času digitalnih medijev je smiselno tradicionalne načine oglaševanje dopolniti s spletnim oglaševanjem. V Sloveniji digitalno oglaševanje iz leta v leto narašča za približno 30 %. Pravzaprav je slovenski trg v letu 2016 zabeležil drugo največjo rast digitalnega oglaševanja v Evropi. Digitalno oglaševanje je predstavljalo že 24 % oziroma 39,9 milijonov evrov investicij celotnega oglaševalskega kolača.[/c_iconbox_item][c_iconbox_item id=”ct_custom_7541534643290″ icon=”ct-icon-59-document-analytic-graph-up” title=”Spletna stran, socialna omrežja, vsebinski marketing, SEO” icon_color=”#81d742″]Poleg spletne strani, ki predstavlja osnovno spletno podobo vsakega podjetja, spada pod digitalni marketing tudi oglaševanje na družbenih omrežjih in drugih spletnih straneh, Google oglaševanje, oglaševanje preko elektronske pošte, vsebinski marketing in SEO.[/c_iconbox_item][/c_iconbox]

Pomagamo vam zgraditi podobo v spletnem okolju, pridobiti nove stranke in obstoječe pripeljati nazaj.

Digitalni marketing je še posebej primeren za manjša in srednje velika podjetja, saj omogoča večje vključevanje potencialnih kupcev in sodelovanje, zaradi česar se lahko stke zaupanje do podjetja in sčasoma razvije trženje z dovoljenjem (https://books.google.si/books/about/Permission_Marketing.html?id=W7ITAQAAIAAJ&redir_esc=y). Najboljše pri temu je, da so stroški v primerjavi s tradicionalnim oglaševanjem precej nižji, potencialni učinek pa višji.

Naš cilj je, da vaše oglase prikažemo tam, kjer so vaši kupci. Zato bomo pripravili marketinški načrt z analizo najprimernejših kanalov oglaševanja za vas. Potrudili se bomo, da bo vsak vaš evro štel.

Za dosego najboljšega učinka povežemo različne oblike digitalnega marketinga v celoto. Glede na vaše potrebe in želje, lahko za vaš izdelek oziroma storitev pripravimo tudi slikovni ali video oglas.

Ponujamo vam tudi lastne portale za oglaševanje vaših izdelkov in storitev. MAIA MEDIA je lastnik dveh uveljavljenih spletnih portalov: Portal F1.si in Kofetarica.si, z jasno definiranimi ciljnimi skupinami za doseganje najboljših rezultatov. Preverite, zakaj je vredno oglaševati pri nas.

 

ZAKAJ OGLAŠEVATI NA KOFETARICA.SI

–           Kofetarica.si je nov kanal na trgu za dosego potencialnih strank.

–           Cenovno ugodno oglaševanje.

–           Povečate si prepoznavnost in obiskanost.

–           Ponujamo prilagojene pakete za naročnike.

–           Ponujamo dodatne storitve, ki bodo naredile predstavitev ponudbe unikatno, uporabnikom prijazno in prilagojeno vašim željam.

–           Oglašujete svoje dogodke.

–           Hiter in enostaven postopek zakupa oglasnega profila.

–           Bodite med prvimi, ki svojo odličnost predstavite in izpostavite na Kofetarica.si.

 

Registrirajte se in začnite sprejemati obiskovalce že danes (hiperpovezava na pakete na Kofetarica.si)

 

ZAKAJ OGLAŠEVATI NA PORTALU F1.SI

–           Portal je dinamičen in vsakodnevno ažuriran s svežo, aktualno vsebino.

–           Naša ciljna publika je homogena, zvesta in aktivna.

–           Obiskovalci do vsebine dostopajo večkrat na dan, na različnih lokacijah in najpogosteje preko mobilnih naprav.

–           Portal F1 je zasnovan interaktivno, saj vsebino poleg strokovnjakov ustvarjajo in komentirajo tudi registrirani obiskovalci.

–           Formula 1 je hitro rastoča in vse bolj popularna tema na socialnih omrežjih.

–           Portal F1 ima močno skupnost na družbenih omrežjih.

–           Ob povpraševanju vam pošljemo aktualne statistične podatke o ciljnih skupinah.

 

Oglejte si še naš cenik. (hiperpovezava na cenik na Portalu F1)

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Se vam zdi prodaja težka? Imate težave poklicati neznano osebo in ji ponuditi svojo storitev ali proizvod? Se morda ne znajdete v poplavi družabnih omrežij in ne veste, katerega izbrati ter kako ga najbolje izkoristiti? Bi želeli upravljati svojo spletno stran in razumeti vedenje obiskovalcev? Vse to in še več se boste naučili na delavnici »Naredi sam«: Z digitalnim marketingom in prodajo do večjega zaslužka. Naš namen je, da vas usposobimo za samostojno delo, da boste s čim manj finančnega vložka dosegali čim boljše rezultate. Praktična delavnica združuje področji digitalnega marketinga in prodaje B2B ter B2C – na primeru turizma. Pridruži se nam na delavnici »Naredi sam«: Z digitalnim marketingom in prodajo do večjega zaslužka.