MAIA MEDIA – Kreativne medijsko-informacijske digitalne vsebine

Revolution Slider Error: Slider with alias home_page not found.
Maybe you mean: 'spletne-strani' or 'kofetarica1' or 'digitalnimarketing' or 'dm' or 'duplicate' or 'ReFP'

Predstavite nam svoj projekt in skupaj bomo ustvarjali prihodnost.

[c_button id=”ct_custom_3211448529669″ url=”https://maia-media.si/kontakt/” url_target=”0″ icon=”” style=”4″ text_color=”#ffd800″ bg_color=”#222222″]ZAČNIMO SKUPEN PROJEKT[/c_button]

[c_heading style=”3″]KAJ PONUJAMO[/c_heading]
Revolution Slider Error: Slider with alias pf1 not found.
Maybe you mean: 'spletne-strani' or 'kofetarica1' or 'digitalnimarketing' or 'dm' or 'duplicate' or 'ReFP'
[c_iconbox style=”3″ item_width=”2_12″][c_iconbox_item icon_image=”8951″ title=”Ultimativna spletna platforma za motošportne navdušence”]o Dinamičnost, interaktivnost in vsakodnevna ažuriranost s svežo, aktualno vsebino.
o Uveljavljenost in priljubljenost na slovenskem trgu.
o Več kot 15.000 unikatnih obiskovalcev mesečno.[/c_iconbox_item][c_iconbox_item icon_image=”8951″ title=”Prostor za oglaševanje vaših storitev”]o Posebni oglaševalski paketi in oglaševanje preko spletne vsebine.
o Popusti pri večjem zakupu ali celoletni pogodbi.
o Vodenje statistike pojavnosti vaših oglasov in osnovne analize za merjenje uspešnosti oglaševanja.
o Dolgoročno poslovno sodelovanje.
[/c_iconbox_item][/c_iconbox]
[c_iconbox style=”3″ item_width=”2_12″][c_iconbox_item title=”Poiščite popolno lokacijo”]o Hitro in enostavno iskanje želenih lokacij v svoji bližini (npr. slaščičarna, restavracija, koncerti).
o Ocenjevanje in komentiranje lokacij.
o Brezplačna registracija za uporabnike.
[/c_iconbox_item][c_iconbox_item title=”Postavite svojo lokacijo na zemljevid Slovenije”]o Nov kanal na trgu za dosego potencialnih strank in obiskovalcev dogodkov.
o Brezplačni zakup podjetniškega profila.
o Pomagamo izpostaviti vašo odličnost in povečati prepoznavnost.
o Ponujamo dodatne storitve, ki bodo naredile predstavitev ponudbe unikatno, uporabnikom prijazno in prilagojeno vašim željam.

[/c_iconbox_item][/c_iconbox]
[c_iconbox style=”3″ item_width=”2_12″][c_iconbox_item title=”Za vas ustvarimo in prenovimo spletno stran”]o Ustvarjamo profesionalne spletne strani in spletne trgovine.
o Hitra in cenovno ugodna izdelava.
o Moderen dizajn in uporabnikom prijazna stran.
o Prilagojenost uporabi na tablicah in mobilnih telefonih.
o Vodimo celoten postopek postavitve strani.
o Priprava tekstualnih in avdio-vizualnih vsebin za stran.
o Strokovno svetovanje, prijazen pristop in osebni obisk.
o Podpora in posodabljanje strani po dogovoru.
o Brezplačni oglasni profil na Kofetarica.si za celo leto.

[/c_iconbox_item][/c_iconbox]
Revolution Slider Error: Slider with alias ostalo not found.
Maybe you mean: 'spletne-strani' or 'kofetarica1' or 'digitalnimarketing' or 'dm' or 'duplicate' or 'ReFP'
[c_iconbox style=”3″ item_width=”2_12″][c_iconbox_item title=”Ostale storitve, ki jih ponujamo”]o Pisanje člankov in marketinških besedil.
o Lektoriranje besedil in spletnih strani.
o Izdelava benerjev.
o Ustvarjanje krajših videov (produkcija in postprodukcija).
o Produkcija glasbe.
o Izdelava logotipov in priprava logotipov za izdelavo žiga.
o Predavanje na delavnicah in izvedba le-teh.
o Podjetniško svetovanje.[/c_iconbox_item][/c_iconbox]
[c_heading style=”3″]ZAKAJ MI[/c_heading]
[c_iconbox style=”3″ item_width=”2_12″][c_iconbox_item id=”ct_custom_5521530926378″ icon=”fa fa-check-circle” title=”Idejo spremenimo v dejanje” icon_color=”#81d742″]Stranke ste naši poslovni partnerji. Potrudili se bomo spoznati vaše želje in udejanjiti vaše ideje. [/c_iconbox_item][c_iconbox_item id=”ct_custom_5521530926378″ icon=”fa fa-check-circle” title=”Zaupanja vreden poslovni partner” icon_color=”#81d742″]Smo zanesljiv, verodostojen in zaupanja vreden poslovni partner, vedno vam na voljo.[/c_iconbox_item][c_iconbox_item id=”ct_custom_5521530926378″ icon=”fa fa-check-circle” title=”Profesionalnost in ugodnost” icon_color=”#81d742″]Naši strokovnjaki bodo poskrbeli, da boste prejeli hitro, kakovostno, profesionalno in cenovno dostopno storitev.[/c_iconbox_item][c_iconbox_item id=”ct_custom_5521530926378″ icon=”fa fa-check-circle” title=”Celostne rešitve” icon_color=”#81d742″]S celostnimi rešitvami poskrbimo za vse, kar je potrebno, da postanete konkurenčni tudi na spletu.[/c_iconbox_item][c_iconbox_item id=”ct_custom_5521530926378″ icon=”fa fa-check-circle” title=”Dolgoročno in uspešno sodelovanje” icon_color=”#81d742″]Vsekakor nam je v interesu dolgoročno in uspešno sodelovanje s poslovnimi partnerji in zadovoljstvo uporabnikov naših spletnih portalov.[/c_iconbox_item][/c_iconbox]
[c_member style=”circle” avatar=”9163″ name=”Matej Plešej” title=”Direktor” facebook=”https://www.facebook.com/matej.plesej” email=”plesej@siol.net”]programer, grafični oblikovalec, glasbenik[/c_member]
[c_member style=”circle” avatar=”8949″ name=”MAIA MEDIA”]MAIA MEDIA, Matej Plešej, s.p., je sodobno in inovativno podjetje, ki ponuja celovite rešitve pri produkciji in trženju nišnih spletnih portalov. MAIA MEDIA je lastnik dveh uveljavljenih spletnih portalov: Portal F1.si in Kofetarica.si. Smo proaktivni in zanesljivi, s strastjo do ustvarjanja digitalnih izkušenj, ki našim naročnikom ustvarjajo velike rezultate. Prizadevamo si prepoznavati potrebe naših naročnikov in jim s strokovnim pristopom udejanjiti ideje.
Cilj podjetja je postaviti visoke standarde in vzdrževati kakovost opravljenih storitev, hkrati pa ponuditi nove pristope, ki bodo privlačni, napredni in predvsem cenovno dostopni za uporabnike in naročnike.

[/c_member]
[c_member style=”circle” avatar=”9165″ name=”Maja Šetinc” title=”Prokuristka” facebook=”https://www.facebook.com/profile.php?id=100002680240576″ email=”maja.setinc@gmail.com”]medijska strokovnjakinja, komunikologinja, slovenistka[/c_member]

Predstavite nam svoj projekt in skupaj bomo ustvarjali prihodnost.

[c_button id=”ct_custom_3211448529669″ url=”#” url_target=”0″ icon=”” style=”4″ text_color=”#ffd800″ bg_color=”#222222″]ZAČNIMO SKUPEN PROJEKT[/c_button]

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Se vam zdi prodaja težka? Imate težave poklicati neznano osebo in ji ponuditi svojo storitev ali proizvod? Se morda ne znajdete v poplavi družabnih omrežij in ne veste, katerega izbrati ter kako ga najbolje izkoristiti? Bi želeli upravljati svojo spletno stran in razumeti vedenje obiskovalcev? Vse to in še več se boste naučili na delavnici »Naredi sam«: Z digitalnim marketingom in prodajo do večjega zaslužka. Naš namen je, da vas usposobimo za samostojno delo, da boste s čim manj finančnega vložka dosegali čim boljše rezultate. Praktična delavnica združuje področji digitalnega marketinga in prodaje B2B ter B2C – na primeru turizma. Pridruži se nam na delavnici »Naredi sam«: Z digitalnim marketingom in prodajo do večjega zaslužka.