Maia Media

MAIA MEDIA
Kreativne medijsko-informacijske digitalne vsebine

KAJ PONUJAMO

Kofetarica.si je poslovno-turistični portal, na katerem so predstavljene raznovrstne ponudbe in ponudniki storitev iz vse Slovenije.

Portal F1.si je ultimativna spletna platforma za motošportne navdušence, na kateri uporabniki dostopajo do aktualnih novic, analiz in komentarjev motošportnih dogodkov

ZAKAJ MI

Kdo smo

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Se vam zdi prodaja težka? Imate težave poklicati neznano osebo in ji ponuditi svojo storitev ali proizvod? Se morda ne znajdete v poplavi družabnih omrežij in ne veste, katerega izbrati ter kako ga najbolje izkoristiti? Bi želeli upravljati svojo spletno stran in razumeti vedenje obiskovalcev? Vse to in še več se boste naučili na delavnici »Naredi sam«: Z digitalnim marketingom in prodajo do večjega zaslužka. Naš namen je, da vas usposobimo za samostojno delo, da boste s čim manj finančnega vložka dosegali čim boljše rezultate. Praktična delavnica združuje področji digitalnega marketinga in prodaje B2B ter B2C – na primeru turizma. Pridruži se nam na delavnici »Naredi sam«: Z digitalnim marketingom in prodajo do večjega zaslužka.