Podjetnik začetnik: Paket Moj start

podjetnik začetnik_moj start

Podjetnik začetnik: Paket Moj start

Čestitke, odprli ste podjetje – kaj pa sedaj?

Tudi mi smo bili nekoč na začetku, zato razumemo, s katerimi izzivi se srečuje novoustanovljeno podjetje. Verjetno ste se že kdaj spraševali:

  • Kako naj izstopam v poplavi konkurenčnih podjetij?
  • Kako naj dosežem potencialne stranke?
  • Ali potrebujem spletno stran? Koliko me bo stala?
  • Katera družabna omrežja naj uporabljam?
  • Koliko naj zapravim na mesec za marketing? Ali ga sploh potrebujem?

Pri nas dobi podjetnik začetnik vse, kar je potrebno, da stopi v digitalno prihodnost. To pomeni, da poskrbimo za vašo celotno spletno podobo, vse od postavitve moderne spletne strani, prilagojene tablicam in telefonom, optimizacije (SEO), digitalnega marketinga do celostne grafične podobe, ki vključuje tudi logotip. Vse vsebine, ki jih za vas pripravimo, so tudi lektorirane in grafično-oblikovane.

Za tiste, ki že imate vzpostavljene nekatere vzvode v digitalnem okolju, pa svetujemo, kako izboljšati svojo spletno stran in javno podobo na družabnih omrežjih, kako privabiti več idealnih obiskovalcev, kako povečati prodajo, kako uporabljati spletna orodja za maksimalni izkoristek in še marsikaj.

Prisotnost podjetij na spletu je v času digitalne dobe nujna za prepoznavnost, sklepanje poslov in posledično uspešno delovanje podjetja. Verjetno se kot podjetnik tega zavedate, a vas hkrati morda skrbi, da bi vam vstop v digitalni svet že na začetku podjetniške poti predstavljal prevelik strošek.

Naše storitve so namenjene podjetnikom, ki želite cenovno čim bolj dostopne spletne storitve, z vrhunskim dizajnom in profesionalnimi vsebinami, ki bodo uporabnikom prinesle nepozabno izkušnjo. Za nove podjetnike smo zato pripravili poseben cenovno ugoden paket Moj start, s katerimi vam želimo olajšati vstop v digitalni svet, svet prihodnosti.

Paket Moj start je torej namenjen novim podjetnikom, ki se zavedate pomembnosti svetovnega spleta za povečanje prepoznavnosti in prodaje. Vključuje vse, kar je potrebno, da zaživite v digitalnem svetu.

SPLETNA STRAN

CELOSTNA GRAFIČNA PODOBA

OPTIMIZACIJA

DIGITALNI MARKETING

Ta prispevek še nima komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

11 + eleven =

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Se vam zdi prodaja težka? Imate težave poklicati neznano osebo in ji ponuditi svojo storitev ali proizvod? Se morda ne znajdete v poplavi družabnih omrežij in ne veste, katerega izbrati ter kako ga najbolje izkoristiti? Bi želeli upravljati svojo spletno stran in razumeti vedenje obiskovalcev? Vse to in še več se boste naučili na delavnici »Naredi sam«: Z digitalnim marketingom in prodajo do večjega zaslužka. Naš namen je, da vas usposobimo za samostojno delo, da boste s čim manj finančnega vložka dosegali čim boljše rezultate. Praktična delavnica združuje področji digitalnega marketinga in prodaje B2B ter B2C – na primeru turizma. Pridruži se nam na delavnici »Naredi sam«: Z digitalnim marketingom in prodajo do večjega zaslužka.